Gerincjóga és jógakerék

Csillagkerék

100 jó dolog, ha rossz napod van - 1. rész

2016. október 17. - Marczinkó Ági

Az élet nem mindig könnyű. Számtalan nap van, amikor megbotlasz vagy csak rosszul alakulnak a dolgok. Az elmúlt években én is sokszor éreztem ezt, de készítettem egy 100-as listát, amely átsegít az ilyen pillanatokon. A források saját tapasztalatok, ismerősök, barátok tanácsai vagy csak amit olvastam. Mutatom ma az első tízet.

1.png

Légy nagylelkű. Adj valamit egy idegennek. Belül kellemes és meleg érzés fog eltölteni ezután.

2_1.png

Ülj be egy kávézóba vagy sétálj egy forgalmas helyen és szívd magadba a környezetedet. Nem kell beszélgetni senkivel csak érezd a körülötted lévő csillagokat.

3_1.png

Ha eleged van ma az emberekből, akkor menj haza munka után és pihenj! Olvass egy jó könyvet vagy nézz meg egy jó sorozatot.

4.png

Emlékeztesd magadat, hogy szép és erős ember vagy. Szeresd egy kicsit magadat és segít elfogadni azt, ahol most tartasz az életedben.

5.png

Menj el egy új sportközpontba vagy csak próbálj ki egy másik stílusú órát/oktatót. Ha tovább mennél, akkor nézz be egy teljesen más témájú meetupra, mint ami a szakterületedet.

6.png

Írj egy listát a holnapi teendőidről lefekvés előtt. Jobban tudsz aludni és kevésbé járnak a gondolataid problémáidon.

7.png

Vedd körbe magadat inspiráló gondolatokkal és idézetekkel! Készíts egy parafa táblát ezekről vagy a laptopodon hozz létre egy mappát. Ha nem érzed jól magad, akkor csak nézd meg ezeket. :)

8.png

A kedvenc állásinterjú kérdés, de az önismerethez elengedhetetlen, hogy tud a saját erősségeidet. Készíts listát ezekről és ha rossz kedved van, akkor vedd elő és olvasgasd! Garantálom, hogy jobb kedved lesz.

9.png

Tegyél meg mindennap egy apró lépést, ahelyett, hogy egy helyben toporogsz. Szeretnél egy új vállalkozást elindítani vagy egy új dolgot kipróbálni? Gondold végig, hogy mit tudsz tenni, azért, hogy az álmaid egyszer valóra váljanak.

10.png

A séta segít kitisztítani az elmédet. Ha egy problémára koncentrálsz közben, akkor segít elmélyülni és új nézőpontokat találni.

Ha tetszett a poszt, kövess a Facebookon is!

Ha nem szeretnél lemaradni a többi napról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!

* kötelező kitölteni
Képek forrása: saját, pexels.com és canva.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagsarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1011807267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása