Gerincjóga és jógakerék

Csillagkerék

Meditáció a sikerért

Hogyan irányítsd a jövődet?

2016. szeptember 30. - Marczinkó Ági

A meditálás gyorsan terjeszti ki a tudatosságodat, kezdőként is észreveszed, hogy milyen új lehetőségeket kínál számodra a környezeted. Mindig emlékeztesd magadat, hogy hol vagy és merre tartasz. Mint a napi gyakorlás, úgy legyél elkötelezett a jövőddel kapcsolatban is. A meditáció jó módja annak, hogy beleneveld ezt a lelkedbe. Itt egy rövid térkép ahhoz, hogy hogyan támogathatja a meditáció a sikeres életed.

3.png

Mit akarsz?

Miután elérted a csendet a meditáció alatt, gondolj arra, mit szeretnél az életben, azzal szemben, hogy mit akarsz az élettől. Ez segít elkülöníteni, hogy mit szeretnél érezni ellentétben milyen tárgyat akarsz. Ha az elmédben beletáplálod a célt, akkor sokkal könnyebb lesz azt elérni.

Vonzd be

Kiegyensúlyozott életet élni kulcsfontosságú a jövőbeni sikereidhez, készíts egy listát, amely leírja, hogy hol vagy ma, ez segít a tisztázásában annak, hogy hova szeretnél végül eljutni. Gyakran ellenőrizd a listádat és meglátod, hogy sok különböző ösvény vezet el majd a sikereidhez. Néha csak egy egyszerű találkozó vagy egy szép tárgy már elindíthat benned egy új ötletet.

desk-notebook-office-grey.jpg

Legyél tudatába az akadályoknak

Az akadályokat könnyű azonosítanod, miután elkészítetted az előbbi listát. Tudatosítsd az álmaidat és gondolataidat a meditáció után, ezáltal könnyű lesz megtalálni a következő lépést, ahhoz hogy elérd a céljaidat. Van előtted most olyan útvonal, amit könnyen meg tudsz valósítani? Ne félj őszintének lenni önmagaddal! Kevés a pénzed? Kevés az időd? Írj le minden akadályt, ami az út során felmerülhet.

Csinálj akciótervet

A kedvenc részem a jövő kontrolásának az akcióterv készítés. Az akadályaid ismerete segít elkészíteni ezt. Például, ha az a célod, hogy jógaoktató leszel, de azaz akadálya, hogy nincs elég pénzed a tanfolyamra, akkor készíts tervet, hogy honnét lehet szerezni (másodállás, kevesebbet költesz, megpályázol egy ösztöndíjat). Mindegy, hogy mit találsz ki, csak kezd el megcsinálni!

Emlékezz, az élet tele van küzdelmekkel, de ha erős vagy akkor nem maradnak el a sikerek. Tudom, hogy képes vagy megvalósítani bármit, amit elszeretnél érni az életedbe és a rendszeres meditáció jó eszköz, hogy előrébb vigyen ezen az úton.

Hírlevél

* kötelező kitölteni

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagsarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1811751673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása