Gerincjóga és jógakerék

Csillagkerék

6 ok, amiért a westerosiaknak jógázniuk kellene

2017. augusztus 27. - Marczinkó Ági

Westeros egy igazi nyughatatlan hely. 7 évadnyi folyamatos háború, politikai cselszövés, és számos sokkoló erőszak után, a karaktereknek igenis szükségük lenne a belső békéjükre.

A jóga számos problémát tud enyhíteni a poszttraumatikus szindrómától a mindennapi szorongáson át. Szóval ha a való világban annyi sok pozitív változást tud adni az embereknek, akkor miért ne vigyük el a westerosiaknak is? A következő okok miatt lenne szükség a jóga erejére.

Légy óvatos, mert ez a poszt tele van spoilerrel!

Mert Melisadre-nak a jelenre kellene összpontosítania, és nem pedig a képzelt jövőre

A jövő kifürkészése Melisadre dolga a lángok közül. A 2. évadban találkoztunk vele először és az óta folyamatosan jóslatokat mond. Vagyis túlságosan a jövőben él, amely komoly problémákhoz vezet a jelenben. Szörnyű döntést erőltette Stannisra, amelyet azóta megbánt. Mel, tanuld meg, hogy hogyan éld meg a jelen pillanatait!

Mert Aryának pozitív mantra kellene

Arya minden lefekvés előtt elsorolja azok neveit, akiket meg akar ölni. A hetedik évad elején jelentősen csökken ez a lista. Ennyi idős lánynak inkább valami olyat kellene mondania, hogy „Mindenből fejlődők és tanulok” belső megerősítést.

Mert iszonyat hideg van a falnál. Jon Snownak és az Éjjeli őrségnek jól esne naponta egy hot jóga óra

Már a gondolattól is kiráz a hideg. Valaki melegítse fel egy termet 35 fokra! Még talán Havas Jon arcára is kiülne egy mosoly!

Mert Cerseinek meg kell nyitnia szívét, hogy elfogadjon másokat

A szerelem sebezhetővé tesz – mondja Cersei, amiben teljesen igaza van. A bátorsággal már nincs problémája, de sajnos másokat még mindig nem tud elfogadni és megszeretni. Légy egy kicsit kedvesebb!

Mert Daenerysnek tényleg meditálnia kellene az élet céljain…

6 évad kellett, hogy átjusson a túl partra.

és a növekvő sárkányok rengeteg figyelmet igényelnek...

A jóga segíthet türelmesebbé tenni az embert és felkészíti a gyermekek teljes elfogadására – sokkal jobb megoldás, mint egy barlangba zárni őket.

Mert Sansának tényleg foglalkozni kellene magával

Az egyik legszomorúbb sorsa Sansának van, aki cseberből vödörbe került folyamatosan. Talán a mostani évadban kezd magára találni, de még mindig Havas Jon mögé bújik. Mindenképpen szüksége lenne a jógára, hogy feldolgozza múlt a sebeit és megtalálja önmagát.

Mert a hot jóga talán felolvasztaná a Mások szívét

vagy nem.

Szerintetek ki másnak lenne még szükséges jógára vagy meditációra?

Ha érdekes volt számodra, akkor iratkozz fel a hírlevelemre: http://eepurl.com/chs2eD

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagsarok.blog.hu/api/trackback/id/tr5912783984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása